Over De IJverige Bij

Sinds 2019 is De IJverige Bij de creatieve uitlaatklep van Debora.

Even voorstellen
Ik ben Debora, geboren en getogen in Zwolle maar ben voor de liefde verhuisd naar Brabant. Na vele nachtelijke opruim sessies van onze keukentafel heb ik in 2019 onze extra kamer geclaimd en omgedoopt tot atelier. Zo hoef ik mij geen zorgen te maken dat als ik een keer mijn verfspullen laat liggen, er een kat creatief mee aan de haal gaat.

Mijn illustraties zijn vaak uit het leven gegrepen. Een mooi moment op vakantie, een patroon dat mij aanspreekt of juist iets totaal nieuws proberen. Ik ontdek graag nieuwe stijlen en materialen vandaar dat ik mijn tekenstijl nogal uiteenlopend is. Ollie de Mol is het eerste kindvriendelijke karakter dat ik tekende voor wenskaarten. Mijn tekenfiguren zijn deels gebaseerd op de mensen om mij heen maar ontstaan ook uit mijn liefde voor (inmiddels oude) animatiefilms. Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail via het contact formulier en ik reageer binnen 2-3 werkdagen.