Creatieve opdrachten

Je favoriete handgetekende spreuk/tekening op canvas, wenskaart, linnentas of in de woon- kinderkamer? Of een mooie uitnodiging voor die ene speciale dag? Het kan! De IJverige Bij kan een gewoon object bijzonder maken. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Zo ga ik te werk

Hey, ik heb een idee!

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Ik ben super benieuwd hoe ik jou kan helpen! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn vraag ik je het idee zo concreet mogelijk aan mij door te geven. Denk daarbij aan de grote (A4 of poster formaat)/ plek van de illustratie, trefwoorden, sfeerbeelden, kleuren en materialen. Je kan dit via het contactformulier aan mij doorgeven.

You’ve got mail

Wanneer ik het idee heb ontvangen stuur ik je (zo snel mogelijk) een offerte met daarin: een schatting van de duur van het project,  een korte uitleg over de verdere procedure en natuurlijk de kosten. Na akkoord ga ik ijverig voor je aan de slag!

Is it me your looking for?

Bijna alle projecten starten met een ontwerpproces. Schetsen, schetsen en nog eens schetsen. Afhankelijk van het project zal ik verschillende presentatie/correctie momenten inplannen om zo het perfecte resultaat te behalen!

YES!

Het is een plaatje! Wanneer beide partijen enthousiast zijn over het definitieve ontwerp ga ik verder met de definitieve uitwerking.

Finish

Na vele schetsen en de nodige inspanning is het dan zo ver, het werk is klaar!