Veelgestelde vragen

Je kan op dit moment veilig betalen met iDEAL en PayPal. De betaalmethode selecteer je tijdens het afrekenen.

Betalingen worden beveiligd en mogelijk gemaakt door Mollie B.V., daardoor zie je op je bankafschrijving “Verwerkt door Stichting Mollie Payments” staan in de omschrijving.

In de webshop van De IJverige Bij worden prijzen weergegeven exclusief de verzendkosten.De verzendkosten worden in je winkelwagentje verrekent op basis van gewicht.

Verzendkosten binnen Nederland:

0 tot 20 gram € 0,99
20 tot 50 gram € 1,99
50 tot 100 gram € 2,99
100 tot 350 gram € 3,99
350 gram tot 2 kg € 4,99
2 kg tot 5 kg € 6,99

 

Op dit moment verstuurt De IJverige Bij alleen in Nederland. 

PANIEK! Nee, geen paniek. Dit valt gelukkig op te lossen! Heb je de spam-folder van je mail al gecontroleerd? Vaak staat de mail daarin als je geen bevestigingsmail hebt gehad.
Neem contact met mij op als je zeker wilt weten of je bestelling goed is gegaan, dat kan ook via een DM op Instagram (@deijverigebij).

De meesten producten van De IJverige Bij zijn handgemaakt en worden op bestelling gemaakt. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk jouw kant op te sturen. Betaalde bestellingen worden binnen twee-drie werkdagen verzonden via PostNL (tenzij anders vermeld).

Mocht ik om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan breng ik je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.